joi, 7 aprilie 2016

Cine sunt eu!?

Toată viața încercăm să aflăm cine suntem noi cu adevărat. Unii reușesc alții își dau seama prea tîrziu, iar alții nici nu mai reușesc să găsească răspuns. Cert este că începem să înțelegem cine suntem noi și ce căutăm pe acest pămînt prea tîrziu, iar alții nici nu sunt interesați să afle.
Cînd ne dăm seama că trebuie să ne aflăm menire înecpem să ne căutăm pretutindeni. În muzică, în arte, în pictură, în științe economice, medicale, juridice etc. Unii regăsindu-se undeva încetează căutarile pe cînd alții vor mai mult, vor să găsească tangențe și în altă parte poate din cauza ca nu sa regăsit complet. Sunt persoane care se construiesc ciob cu ciob, devenind astfel o creație copletă.
Uneori ne pierdem de acolo unde odată ne regăsisem, iar atunci e cel mai greu. Atunci căutăm refugiu oriunde, astfel riscînd să ne pierdem pentru totdeauna.
În căutarea noastră putem fi ajutați de ceea ce numim noi „forțe supranaturale”, iar acest ajutor nu trebuie respins pentru că anume el îți oferă puterea de a merge mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu